Om oss

VILKA ÄR VI?

VERKSAMMA I NORDEN

Vi är ett av norra Europas största nätverk av nischade jobbsajter. Vi har verksamheter i Sverige, Norge och Finland men har möjlighet att nå hela världen via målgruppsanpassad annonsering.

VÅRT UPPDRAG

Vi är den naturliga kontakten mellan kandidater och arbetsgivare där ni snabbt når varann utan långa och krångliga mellanhänder och rekryteringsprocesser.

ANVÄNDARE

Av svenskarna använder Facebook
0
Av svenskarna använder LinkedIn
0

PROCESSEN

Analys

Vi identifierar vilken kompetens ni söker baserat på er platsannons/kravprofil

Annonsering

Vi annonserar er tjänst på valda kanaler och riktar den mot önskad målgrupp.

Uppföljning

Processen avslutas med en genomgång av annonseringen och utfallet.

VILL DU BLI KONTAKTAD AV EN REKRYTERINGSRÅDGIVARE?

VAD VI GÖR

Annons på vår kanal

På vår kanal, www.veterinarrekrytering.se samlas kvalitativa jobb djursjukvård. Den typiska besökaren jobbar idag inom djursjukvård.

Utskick

Vi sköter en direktkontakt med kandidater via mejl. Kandidaterna bevakar olika typer av jobb i landet och får en uppmaning att söka ert jobb när vi får en matchning.

Facebook

Målgruppsanpassad annonsering via Facebook. Vi utgår från er kravprofil/platsannons och riktar annonsen mot rätt målgrupp.

Employer branding

Stärk ert varumärke som arbetsgivare via våra digitala employer branding-lösningar. Hör av er till oss så tar vi fram ett upplägg där ni syns mot rätt målgrupp.

LinkedIn

Målgruppsanpassad annonsering via LinkedIn och via LinkedIn Jobs för träffsäker annonsering. LinkedIn är världens största karriärnätverk och är väldigt träffsäkert.

Hjälp med platsannons

Ibland kan det vara knepigt att veta hur man skriver en attraktiv platsannons. Inga problem. Vi har lång erfarenhet av utformning av platsannonser.

FÖRMEDLINGAR
0 +
ÅR MED HR GROUP NORDIC
0
Rulla till toppen