vetathome400200-original
Styr över din egen tid och schema, i denna stressfria och omväxlande tjänst!
Idag erbjuder vi veterinärvård i hemmet. Vi täcker nu också in storstockholm, alltså även utanför tullarna.

VetAtHome - för hundar och katter

En digifysisk plattform för hembesök av veterinärer. Vi jobbar för att skapa tryggare och mer personlig vård på sätt som sätter djuren och ägarnas behov i fokus.

Så startades VetAtHome

Idén om VetAtHome föddes eftersom vi upplevde att det saknades en smidig tjänst som ger djurägare möjlighet att träffa en veterinär och få professionell hjälp i hemmet.

Det finns många fördelar med att träffa en veterinär på hemmaplan. Hemmet är en trygg miljö både för djuren och deras ägare. Här minskar både stress och smittspridning mellan djuren och du slipper transportera en hund eller katt som inte mår riktigt bra eller som är så ung att den ännu inte är vaccinerad.

VetAtHomes veterinärer

Våra veterinärer är legitimerade och erfarna smådjursveterinärer. Vi söker nu även fler veterinärer som vill hjälpa oss att kunna hjälpa ännu fler djurägare.

Vår uppgift

Vi vill göra veterinärvården mer tillgänglig och förbättra både patientupplevelser och hälsoreultat genom att låta djuren stanna i en trygg miljö och undvika stress och transporter. Undersökning och behandling av ett mindre stressat husdjur ger också veterinären bättre förutsättningar att identifiera patientens behov.

Vill du jobba praktiskt men prova något nytt och spännande ?

Styr över din egen tid och schema, i denna stressfria och omväxlande tjänst!

VetatHome utför hembesök för undersökning och behandling av smådjur. Vi är ett nyskapande bolag som vill driva djursjukvården framåt och ta nästa steg, med ett ökat fokus på kunden och patienten där service är en hög prioritet, tillsammans med ett hållbart arbetssätt för våra medarbetare. Vi vill minska stressen både för våra anställda, för djuren och för djurägarna.

Våra besök är precis som ett vanligt veterinärbesök, fast hemma hos kunden. Vi gör allt ifrån reseintyg, besiktningar och vaccinationer till mindre kirurgiska ingrepp och fulla medicinska utredningar. Du har gott om tid till varje patient och mellan besöken, och du väljer själv om du vill jobba dag- eller kvällstid, vardag eller helg, om du vill ta en patient i månaden eller arbeta heltid.

Klinikens kontor är beläget mitt i Stockholm, där vi har stationära diagnostiska maskiner och labutrustning, utöver mobila enheter som du har med dig till besöken, allt för att kunna ge bästa möjliga vård. Du kan utgå ifrån kontoret eller hemifrån, välj vad som passar dig bäst.

Vad vi söker: En legitimerad veterinär som är noggrann, serviceinriktad och positiv. Du kan arbeta självständigt och tycker om att arbeta både med djur och människor.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, omfattning enligt överenskommelse, allt ifrån ett pass i månaden till fulltid. Lön enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, ansökan skickas till: jobs@vetathome.se

Kontaktperson:
Christine Knaust
0709 31 08 41

VetAtHome - för hundar och katter

Sociala medier

© Innehåll på denna sida tillhör VetAtHome. Alla rättigheter reserverade.

VetAtHome AB (559299-9113) Kommendörsgatan 16,
114 48, Stockholm