DV_JBV_farg_rgb
Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där...
En levande organisation som aldrig sover och med hjärtat på rätt ställe! Distriktsveterinärernas arbete pågår...
För att arbeta som veterinär i Sverige behöver du ha en svensk veterinärlegitimation. För att bli legitimerad...
Vårt erbjudande | JOBBA HOS OSS
En levande organisation som aldrig sover och med hjärtat på rätt ställe! Distriktsveterinärernas arbete pågår dygnet runt, året om. Inte bara hos djuren ute på fält, utan också bakom kulisserna.

Jobb under studier eller efter examen

 

Till dig som studerar till veterinär eller djursjukskötare och vill börja jobba på Distriktsveterinärerna.

Vill du bli en av oss, vi som rycker ut i våra röda bilar oavsett väder, vind eller tid på dygnet? Vi som gör skillnad när andra sover eller ligger på stranden. Vi som begränsar smitta, står upp för djurskyddet och envist arbetar för sunda livsmedel och mot antibiotikaresistens i samhället. Vi som behandlar sjuka djur såväl som jobbar med planerad, förebyggande hälsovård. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt.

Vi har plats för dig som just nu studerar till veterinär eller djursjukskötare och som söker efter en utvecklande sommar i en stor och trygg organisation. Vi har plats för dig som vid sidan om studierna vill jobba lite extra för att redan nu känna på det riktiga arbetslivet. Vi har plats för dig som har ditt särskilda tillstånd eller dig som snart står med ett examensdiplom i handen och letar efter en plats med breda arbetsuppgifter.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta?

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Vare sig du har ett år kvar på utbildningen eller snart är nyutexaminerad är du varmt välkommen till oss.

Sociala medier

© Innehåll på denna sida tillhör Distriktsveterinärerna. Alla rättigheter reserverade.